Tällästä sitten päätin kokeilla. Oli tosi hyvää, eikä ollenkaan liian makeaa.
Hyvä jälkiruoaksi kahvin kanssa:)
Pohja;
200g keksejä (esim. digestive)
n.65g voita
Täyte:
6 liivatelehteä
½ dl persikkalientä
2prk mangososetta (n.250-400g, itse käytin muksun mangoyllätystä)
200g maustamatonta tuorejuustoa
½dl sokeria
1tl vanilliinisokeria
4dl kermaa
Päälle:
2 prk mangososetta
4 liivatelehteä
Vuoraa kakkuvuoan pohja leivinpaperilla.
Liota liivatteita kylmässä vedessä n.10minuuttia.
Kuumenna persikkaliemi, puristele liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sulata kuumaan liemeen.
Sekoita tuorejuusto, liivateseos, mangosose ja sokerit.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita tuorejuustoseos kermaan varovasti. Kaada vuokaan ja hyydytä kylmässä pari tuntia.
Päällinen; Liota liivatteita kylmässä vedessä n.10 minuuttia. Kuumenna mangosose (vaikka mikrossa).
Puristele ylimääräinen vesi liivatteista, sulata hyvin mangososeeseen ja levitä kakun päälle. Anna hyytyä mieluiten seuraavaan päivään.
Koristeluun voit käyttää persikkaa tekemillä siitä kukan ja kermavaahtoa.
sunnuntai, 6. marraskuu 2011
Kommentit