Kylmänä tarjoiltavia lohirullia tuorejuustotäytteellä.

Sopii hyvin illanviettoon ja coctailpöytään(:

400g kylmäsavulohta tai graavilohta

200g tuorejuustoa (yrtti tai valkosipuli, jos et itse halua maustaa)

tilliä, yrttejä, sitruunapippuria ja valkosipulijauhetta


Ota pala leivinpaperia ja peitä se kelmulla.


Lado lohiviipaleet limittäin kelmulle, niin että se muodostaa suorakaiteen.

Sekoita tuorejuustoon tilli, haluamasi yrtit, sitruunapippuri ja valkosipulijauhe oman makusi mukaan.

Jos käytät valmiiksi maustettua tuorejuustoa, lisää siihen vain tilliä.

Levitä tuorejuusto varovasti lohen päälle.



Kääri rullalle ihan niinkuin kääretorttu.

Pistä pakkaseen pariksi tunniksi (huomattavasti helpompi leikata).

Leikkaa siivuja tarjoiluastialle. Tarjoile sulaneena.