Ranskalainen jälkiruokaherkku, joka kuuluu myös omiin suosikkeihini (tällä ohjeella!)

Useilla ohjeilla oon yrittänyt tehdä, ja tällä oon saanut kaikista parhaimman makusen. Pikkuveljetkin tykkää tosi lujaa, vaikka aluksi kuulemma oli outoa kun vanukas tehdään uunissa.. ;D

Näitä tarvitset

2dl Flora vanilla

½ dl maitoa

½ dl sokeria

2 keltuaista

Päälle fariinisokeria.

Kuumenna flora vanilla ja maito liedellä, älä kiehauta.

Sekoita keltuaiset ja sokeri kulhossa.

Lisää maitoseos nauhana keltuaismassan sekaan kokoajan sekoittaen.

Varaa syvä pelti ja täytä n. puoleenväliin vedellä.

Jaa vanukkaat pieniin uunivuokiin (myös uuninkestävät kaffikupit käy) ja laita ne vesihauteeseen.

Paista uunissa 180c n. 30 min, ota vanukkaat pois, ripottele päälle hieman fariinisokeria ja anna olla vielä n.15min, kunnes on hyytynyt kunnolla. Nauti :)